Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filtrer ud fra kategorier

tlf.: 71 99 95 92

Handelsbetingelser

Bestilling

På www.jordgrus.dk kan du bestille vores materialer i shoppen .

Hvis du ønsker tilbud på større ordrer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 95 92.

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Sådan handler du

For at foretage et køb på www.jordgrus.dk skal du gøre følgende:

1. Indtaste postnummer for leverance.

2. Vælge dine materialer og gå til kassen.

3. Indtaste dine personlige oplysninger.

4. Vælge betalingsmetode.

5. Gennemføre betaling.

Betaling

På www.jordgrus.dk kan der betales med:

Visa/Dankort, VISA, MasterCard, Eurocard, mobilepay. Du kan også vælge at betale ved bankoverførsel. Bemærk, at du ved betaling med bankoverførsel ikke er omfattet af indsigelsesordningen. Hvis du vil betale med kort bliver du dirigeret direkte over på ePay’s betalingsside, hvor du kan vælge at betale via MobilePay eller betale med kreditkort.

Hvis du foretrækker at betale ved bankoverførsel bedes du ringe til vores rådgivningscenter på 71 99 95 92.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Bemærk, at der dog ikke er fortrydelsesret på levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, ex. levering af sand og grus som ikke er i bigbags.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelsesret på tjenesteydelser
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail, tlf. nummer osv.) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument/her (indsæt link til standardfortrydelsesformular)

  1. Ydelser undtaget fortrydelsesretten
    Følgende ydelser er undtaget fortrydelsesretten:Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hovedparten af vores produkter kan ikke returneres med alm. post.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 695 kr eks. moms.

Hvis du ikke selv kan returnere materialerne, kan du kontakte vores rådgivningscenter på 71 99 95 92 og få et tilbud på afhentningen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Sten & Grus Prøvestenen A/S
B-Vej 8, 2300 København S

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos Jord og Grus IVS, har du som forbruger 2 års reklamationsret. Det betyder, at du kan få materialerne ombyttet eller pengene tilbage.

Det betinger naturligvis, at din reklamation er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af materialerne eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation beder vi dig ringe til vores rådgivningscenter på 71 99 95 92 og angive ordrenummer samt beskrivelse af fejlen.

Hvis du ikke er tilfreds med en af vores tjenesteydelser kan du kontakte os på 71 99 95 92 eller [email protected]

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, når der er tale om en tjenesteydelser. Derfor bedes du med samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Leveringsbetingelser

Jord og Grus IVS lægger vægt på en sikker og fleksibel levering.

Vi leverer indenfor 1-3 dage fra din bestilling. Priser på leveringen af de bestilte varer fremgår som medregnet i den viste pris ud fra det i højrerubrikken angivne postnummer på et produkts visningsside.

Fliser og produkter leveret i bigbags leveres dog inden 7 dage.

Vi sender dig et forventet leveringstidspunkt. Hvis du ønsker det, kan vores chauffør ringe til dig en time inden leveringen. Du angiver dette i kommentarfeltet ved bestilling af dine varer.

Du kan vælge mellem flere leveringsformer:

  • Almindelig levering – aftipning på fortov eller i indkørsel.
  • Levering med grab over hæk – indtil 8 meter fra vejen.

Det er vigtigt, at du beregner mængderne for jordkørsel og materialeleverancer så nøjagtigt som muligt.Derved undgår du unødige udgifter til ekstrakørsler og forsinkelser i din anlægsopgave.

Du kan bruge vores mængdeberegner til beregning af jordkørsel og materialeforbrug.

Se i øvrigt vores betingelser for jordkørsel.

Fortrolighedspolitik

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Jord og Grus IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Læs mere om hvilke konkrete oplysninger vi indsamler her: Persondatapolitik

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.jordgrus.dk er administrerende direktør Philip Thomas Barkow.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.forbrug.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.06.2018

Link til e-mærkets standardfortrydelsesformular:

Klik her for at downloade eller gå til filen

 

Generelle oplysninger

Jord og Grus IVS

CVR: 38911678

Adresse: Markmandsgade 5, 3. th. 2300 København S

E-mail: [email protected]

Telefon: 71999592

Etableringsår: 2017

Jord og Grus IVS - Markmandsgade 5 - 2300 København S - Tlf: 71 99 95 92 - CVR: 38911678