Velkommen til Jord og grus
Her finder du alt du skal bruge til arbejdet ved hus og have

Støbemix

Støbemix – her er alt, du skal vide Hvis du skal have et byggeprojekt i gang, bliver ordet ‘støbemix’ med garanti nævnt på mindst et tidspunkt.

Lægning af fliser

Lægning af fliser – her er alt, hvad du skal vide Fliserne er nok ikke det første, der springer i syne, når du først kigger

Afretningsgrus

Med godt afretningsgrus skaber du det rette fundament Hvis du står med et større konstruktionsprojekt foran dig – det kunne eksempelvis være at anlægge en

Stabilgrus

Stabilgrus guide: Dette skal du vide, inden du køber grus til indkørsel eller terrasse Skal du lægge en ny terrasse eller have en ny indkørsel?

Hos Jord og grus finder du alt hvad du skal bruge til at støbe, lægge fliser og meget andet ved haven og huset. På siden vil du finde guides og vores bud på priser for de enkelte produkter, så du kan finde ud af hvad dit projekt kommer til at koste.

Er du ikke typen der selv kaster dig over bygge og anlægsprojekter – Kan du prøve at finde de rette til opgaven på bygliga.dk som er en side der guider folk til tilbud på opgaver inde for mange fag. 

Hvis du ønsker at bliver informeret med gode råd og tips, kan du tilmelde dig vores nyhedsliste, hvor vi vil sende tips og beskeder, når der kommer nyt.